Ajax - Tottenham 2-3. Lucas Moura, eroul englezilor la Amsterdam

Adăugat pe: 9 mai 2019

Lucas Moura a fost eroul celor de la Tottenham în partida de la Amsterdam. Brazilianul a marcat toate cele 3 goluri ale formației antrenate de Mauricio Pochettino.

Conduşi cu 3-0 la general, englezii s-au calificat în prima finală din istoria clubului datorită triplei reuşite de Lucas Moura. Tottenham a urmat exemplul lui Liverpool şi s-a calificat dramatic în finala UEFA Champions League.

În minutul 5 al prelungirilor, Lucas Moura a marcat golul care o duce Tottenham în prima finala din istoria clubului.

Într-o atmosferă superbă pe Johan Cruijff Arena, Ajax a marcat prin De Ligt în minutul cinci al partidei cu Tottenham. Englezii au replicat repede - Son a nimerit bara două minute mai târziu, apoi şi-a mai trecut în cont o ocazie. Tot lăncierii au marcat. Ziyech a stabilit scorul de la pauză, 2-0. De 15 minute a avut nevoie Tottenham in repriza a doua pentru a reveni în calculele calificării în finală, scrie digisport.ro.

După o ocazie mare a lui Delle Ali, Lucas Moura a marcat de 2 ori în patru minute. Ziyech a tras în bară cu zece minute înainte de final. Vertonghen a nimerit şi el transversala, apoi Son a ratat şi el. În ultimul minut al prelungirilor, Moura şi-a trecut în cont hat-trick-ul şi finala UEFA Champions League va fi Liverpool - Tottenham.