Cei mai buni zece absolvenți ai liceului din Grozeşti au primit câte o bursă de performanță din partea lui Vlad Plahotniuc

Adăugat pe: 1 septembrie 2018

Cei mai buni zece absolvenți ai liceului din satul Grozeşti, Nisporeni, au primit câte o bursă de performanță de 10.000 de lei din partea lui Vlad Plahotniuc, fondatorul "Edelweiss". Ajutorul financiar le-a fost promis anul trecut ca suport pentru primul an de studii la facultate. Au absolvit cu brio liceul și au fost admiși la facultatea preferată.

"Cunoştinţele pe care le acumulaţi voi. Mentalitatea puţin schimbată, expertiza pe care o luaţi, tot ce vedeţi acolo o să fie foarte benefic pentru ţară. Veniţi aici şi o să ajutaţi să schimbăm ţara. Ce am făcut noi în ultimii doi ani o să se resimtă, nu putem face asta într-o zi. Este o ţară, nu o întreprindere sau o un birou. Dar voi o să aveţi partea voastră de schimbări pe care o să trebuiască să le faceţi în ţară", a declarat Vlad Plahotniuc.

Tinerii s-au bucurat de sprijinul financiar primit, dar mai ales de întâlnirea cu Vlad Plahotniuc.

"Sunt un om care ca şi domnul Plahotniuc aş vrea să fac unele schimbări în ţară şi am ales domeniul dat pentru că doar aşa pot să fac unele schimbări. E bine ca oamenii de politică să formeze un contact cu populaţia pentru că aşa eu i-au un exemplu de la dumnealui cum să comunic cu oamenii din jurul meu", a spus Maria Munteanu, absolventă Liceul Teoretic "Prometeu" din Grozeşti, Nisporeni.

"Întâlnirea de astăzi a fost foarte degajată, este un om extraordinar. Nu m-am aşteptat să fie atât de prietenos cu noi şi la acelaşi nivel", a menţionat Mihaela Spânu, absolventă a Liceului Teoretic "Prometeu" din Grozeşti, Nisporeni.

"Ţinând cont de faptul că părinţii mei nu au posibilitatea să-mi achite un contract. Bursa şi tot ajutorul şi sprijinul din partea Fundaţiei "Edelweiss" o să-mi fie de foarte mare ajutor", a precizat Doina Certan, absolventă a Liceul Teoretic "Prometeu" din Grozeşti, Nisporeni.

Fundația lui Vlad Plahotniuc "Edelweiss" susține performanța și investește în dezvoltarea tinerilor de viitor. În cadrul unui proiect recent, o sută de tineri din întreaga țară au beneficiat de o bursă lunară în valoare de 500 de lei.

Cei mai buni zece absolvenți ai liceului din Grozeşti au primit câte o bursă de performanță din partea lui Vlad Plahotniuc