Concert grandios la Chișinău dedicat Zilei Copiilor

Adăugat pe: 31 mai 2018

Cele mai cunoscute melodii din desenele animate vor fi interpretate de Moldovan National Youth Orchestra, în cadrul unui spectacol la Teatrul Verde din capitală.

Micii spectatori vor putea retrăi scene din Tom și Jerry, Alice în țara minunilor, Regele Leu, Frozen, Shrek și altele. Cu o zi înainte de concert, cei 50 de instrumentiști au făcut ultima repetiție și au pus la punct toate detaliile.

"Nu știu ce s-ar potrivi mai bine ca muzica din desenele animate, care este foarte feerică și nu are cum să te lase indiferent. E așa un gen de muzică care cu siguranță sper să le placă tuturor", a spus dirijorul Adriano Marian.

Muzicienii de la Moldovan National Youth Orchestra au vârste cuprinse între 14 și 30 de ani și au la activ peste 140 concerte. Deși efortul este pe măsură, artiștii sunt încântați de ceea ce fac.

"Dat fiind faptul că noi suntem toți diferiți, fiecare are o personalitate aparte, la un moment dat poate fi și dificil, dar noi ne modelăm reciproc unul pe altul și sper eu ca va fi ceva frumos", a menționat violonista Nicoleta Chetreanu.

Pe lângă spectacol, copiii vor avea parte și de alte surprize. Organizatorii au amenajat câteva zone de agrement, dar și tarabe cu dulciuri și înghețată. Evenimentul va începe la ora 18.00.

Pentru copiii de până la 12 ani intrarea este liberă. Cei mari vor plăti câte 100 de lei pentru un bilet.