Dorința PAS și PPDA de a face alianță cu PSRM, dar să nu le fie afectată imaginea - nu poți să fii doar un pic gravidă/Opinie

Adăugat pe: 8 mai 2019

Exponenţii PAS şi PPDA doresc o alianţă cu PSRM, însă una care să nu le afecteze imaginea publică. În opinia jurnalistului Nicolae Negru, acest lucru este imposibil, deoarece “nu poți să fii un pic gravidă”.

“Blocul ACUM încearcă să formeze o alianță cu PSRM, dar în așa fel încât să nu iasă că și-a încălcat jurământul, dar lucrul acesta este imposibil. Adică, nu poți să fii un pic gravidă. E ridicol într-un fel”, a declarat Nicolae Negru, într-un comentariu pentru portalul Tribuna.

Negru mai spune că incompatibilitatea dintre partidele care au intrat în Parlament creează deficienţe grave de comunicare.

“Incompatibilitatea dintre partidele care au intrat în Parlament e o problemă. Incompatibilitatea de ordin geopolitic, de ordin doctrinar, dar și incompatibilitatea de ordin psihologic, să spunem așa. Lupta în campania electorală a fost atât de aprigă, fierbinte, că, concurenții, politicienii nu se pot potoli și nu se pot încă așeza la masa tratativelor. Poate peste vreo lună patimile se vor mai tempera și îi vom vedea discutând, negociind.

Deocamdată, cred că o să ne mai aflăm în această situație de incertitudine până le va veni mintea la cap politicienilor”, a mai spus Negru.

Sursa: Timpul.md