Două fete au fost violate. Una din ele a fost aruncată de la etajul 7

Adăugat pe: 7 mai 2019

Două fete, una dintre care este minoră, au fost violate într-un apartament din centul capitalei, în noaptea de 4 spre 5 mai curent. Una dintre ele a reușit să fugă și să alerteze poliția. Minora, în vârstă de 16 ani, este în comă după ce a fost aruncată de la etajul 7. Poliția a reținut patru suspecți, alți doi sunt căutați. Bănuiții au vârstele cuprinse între 20 și 26 de ani, transmite IPN.

Procuratura Generală menționează într-un comunicat de presă că unul dintre reținuți a comis violul în timp ce se afla sub măsura preventivă – arest la domiciliu, aplicată pentru o infracțiune de tâlhărie, comisă acum două luni. Inițial, acesta a fost cercetat în stare de arest, iar ulterior, magistrații de la Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani, i-au schimbat măsura preventivă, eliberându-l din izolator și plasându-l în arest la domiciliu. Procurorii au contestat încheierea magistraților și anunță că vor solicita mandate de arestare pentru toți cei șase indivizi.

Concomitent, Procuratura și Politia solicită sprijinul cetățenilor care pot furniza informații care să ajute la găsirea urgentă a celorlalți doi agresori, să anunțe imediat cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze la numerele de telefon: (022) 27-22-57 sau 0-799-52-423.

Pentru faptele comise, indivizii riscă până la 20 de ani de închisoare.