Ministrul Tudor Ulianovschi a avut o întrevedere cu Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei

Adăugat pe: 20 mai 2019

Relațiile dintre Republica Moldova şi Ucraina, dar şi dezvoltarea acestora în viitor, au fost discutate în cadrul unei întrevederi de ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Tudor Ulianovschi, cu președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski.

În cadrul discuţiilor, Tudor Ulianovschi şi-a exprimat convingerea că dialogul politic și cooperarea bilaterală dintre ţara noastră şi Ucraina se vor dezvolta în continuare în ascensiune, relevă Serviciul diplomație publică, comunicare strategică și interacțiune cu presa al MAEIE.

"Am reiterat interesul Republicii Moldova de a dezvolta în continuare relațiile bilaterale pe toate dimensiunile. Prin eforturi conjugate pot fi realizate proiecte reciproc avantajoase", a menţionat Tudor Ulianovschi.

La rândul său, președintele Volodimir Zelenski a menționat că Ucraina este interesată de dezvoltarea unui dialog constructiv cu Republica Moldova pe toate dimensiunile, exprimându-și disponibilitatea de a se implica în acest proces.

Ameintim că ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Tudor Ulianovschi, a participat la inaugurarea președintelui nou-ales al Ucrainei, Volodimir Zelenski, care s-a desfășurat astăzi la Kiev.