Miracolul s-a întâmplat: Liverpool a eliminat Barcelona din Liga Campionilor, după ce a pierdut în Spania cu 3-0

Adăugat pe: 8 mai 2019

Minune pe Anfiled! Liverpool, deși învinsă cu 3-0 în meciul tur jucat în Spania, a eliminat Barcelona din Liga Campionilor, în această noapte, după ce a câștigat cu 4-0 manșa retur, prin dublele lui Origi şi Wijnaldum. 

Presa spaniolă a pus la zid Barcelona lui Ernesto Valverde după dezastrul de pe Anfield, unde a fost eliminată al doilea an consecutiv din Liga Campionilor după o victorie la trei goluri diferenţă în tur.

"Cea mai mare umilinţă din istorie", au titrat pe o copertă pe fond negru catalanii de la Sport, care consideră că "Barca a scris cea mai neagră pagină din istorie, eliminată de o manieră impardonabilă pe Anfield".

"Tunete pe Anfield", a titrat As, care a scris: "noul dezastru al Barcelonei şi adio triplă". "Roşii", a fost titlul din Mundo Deportivo, care susţine că "o Barca fără viaţă a fost eliminată de Liverpool, fără Salah şi Firmino. Golul ridicol de 4-0, încasat din corner, epitaful unei echipe care a repetat episodul Roma".

În cealaltă partidă retur a semifinalelor se vor întâlni, astăzi, de la ora 22.00, la Amsterdam, Ajax şi Tottenham. În tur, olandezii au câştigat la Londra, cu 1-0.

Finala va avea loc la 1 iunie, la Madrid, pe stadionul echipei Atletico.