Radu Albot – campion al turneului ATP 250 Delray Beach Open

Adăugat pe: 25 februarie 2019

Istoria tenisului moldovenesc a fost scrisă în această dimineață în SUA! Radu Albot devine primul jucător de tenis moldovean care câștigă un titlu ATP, dar și ajunge alături de Top 50 cei mai bun jucători de tenis ai lumii, ocupând locul 52 în clasamentul mondial!

În această dimineața, Radu a câștigat turneul ATP 250 ”Delray Beach Open 2019” în proba de simplu. Jucătorul moldovean l-a întâlnit în ultima fază pe britanicul Daniel Evans, pe care îl învinge într-un meci de aproape 3 ore în trei seturi – 3:6 6:3 7:6(7).

Datorită victoriei sale în cadrul turneului, Radu a obținut a doua oră pentru această lună, cea mai bună clasare în Topul mondial al jucătorilor de tenis – locul 52 (Simplu).

“Eu cred că e destul de greu de descris în cuvinte cum mă simt. Este incredibil! Este puțin obositor să joci 7 meciuri la rând, în special cel de ieri în proba de dublu, dar am fost pregătit mental.” – a declarat Radu Albot, pentru presa din SUA, după marea sa victorie.

”Aș vrea să mulțumesc tuturor care m-au susținut, celor care au fost în Delray, și celor de acasă, care nu au dormit nopțile pentru a privi meciurile mele. Am avut o săptămână incredibilă aici în Delray, am câștigat turneul și sunt foarte bucuros. Sper în viitor să vă pot bucura cu niște rezultate și mai bune.” – s-a adresat Radu Albot suporterilor.

BRAVO-O-O, RADULE! #HaiMoldova

Serviciul de presă al FNTM