Simona Halep e în semifinale la Madrid, după un meci superb

Adăugat pe: 9 mai 2019

Nimeni nu pare s-o poată opri pe Simona Halep în drumul spre un nou titlu la Madrid! După dublu 7-5 cu Ashleigh Barty, românca este în semifinale turneului din capitala Spaniei pentru a patra oară în carieră. Victoria ii readuce Simonei locul 2 in ierarhia WTA.

Simona Halep se simte excelent pe zgura de la Madrid, unde a ajuns în semifinale fără set pierdut. Contra australiencei Ashleigh Barty, numărul trei mondial a închis primul act în 48 de minute, cu 7-5. Halep câştigase meciul din optimi în doar trei sferturi de oră.

Dubla campioană de la Madrid a reuşit cele mai frumoase puncte ale primului set. Barty a dat semne de revenire în setul secund, când Halep a avut nevoie de sfaturile antrenorului, scrie digisport.ro.

"Ăsta este principalul lucru, s-o pistonezi acolo, cum ai făcut până acum, cu mingea aia semi-înaltă", i-a spus antrenorul Daniel Dobre Simonei.

Deşi a fost condusă cu 5-4, Halep a dominat finalul de meci şi s-a impus cu 7-5 în setul secund. Calificarea în semifinalele de la Madrid îi aduce Simonei urcarea pe locul 2 WTA.