Un tânăr de 25 de ani din satul Balatina, raionul Glodeni, a fost îngropat de viu de un mal de nisip care s-a surpat în timp ce săpa o fântână

Adăugat pe: 10 august 2018

A mers la muncă în Rusia să facă un ban ca să-și întrețină familia, dar s-a întors acasă în sicriu. Un tânăr de 25 de ani din satul Balatina, raionul Glodeni, a fost îngropat de viu de un mal de nisip care s-a surpat în timp ce săpa o fântână. În urmă a lăsat o soție îndurerată, căreia nu i se mai usucă ochii de la atâtea lacrimi și un băiețel de aproape doi ani, care îi seamănă leit.

”Nici acum nu pot să mă obișnuiesc cu gândul acesta. Când mă duc la cimitir pentru mine acel mormântul este străin, el nu este acolo”, spune soția victimei, Corina Băitoi.

Tânărul a mers la muncă în Rusia pentru a întoarce banii pe care i-a împrumutat ca să cumpere o casă pentru familia sa.

”El pentru mine nu era ca doar ginere, era ca și copilul meu.El singurel a muncit la fântâni și a luat casa asta, ca să aibă căsuța lui aparte”, a spus soacra tânărului, Elena Sinescu.

Acum toate greutăție au căzut pe umerii soției. Locuiește într-o casă bătrânească iar mașina de spălat pe care o folosește este veche de 20 de ani. Ca să întoarcă datoriile și să își poată întreține copilul, femeia este nevoită să muncească cu ziua în sat.

”Mă duc cu ziua la prășit pe unde apuc. Și am o lună de când primesc ajutor social, dar banii nu îmi ajung, mai ales dacă am nevoie de medicamente. Soba este rea, iarna trecută am ținut băiatul cu injecție și prin spitale”, mai adaugă soția.

Cei care vor să ajute acestă familie o pot contacta în mod direct pe Corina Băitoi la numărul de telefon 060 14 88 21 sau prin intermediul postului nostru de televiziune, la numărul de telefon 068 22 14 30.